Randers Freja U/17 smed to føringer mod FCM i dramatisk affære

Mål fra først anfører Mathias Ibsen og siden Simon Jensen var ikke nok for Randers Freja U/17, der måtte se FC Midtjylland U/17 komme tilbage fra både 0-1 og 1-2. En dramatisk affære, der udover fire mål bød på to brændte straffespark og et rødt kort.

FC Midtjylland (nr. 4 i U/17 Ligaen) gæstede i lørdags Randers Freja (nr. 12 i U/17 Ligaen) i en kamp, hvor holdene kunne vinde placeringer i henholdvis toppen og bunden af tabellen.

Opgøret startede bedst for hjemmeholdet, der skulle bygge videre på sidste uges sejr i Vejle. Et frispark blev slået over i bagrummet af feltet, hvor Randers Freja-anfører Mathias Ibsen fik sparket værterne i front efter 20 minutter.

FCM havde svært ved at få sat spillet ordenligt sammen i kampens første fase, men efter Randers’ scoring kom der mere skik på de unge ulves spil. Få minutter efter Randers-scoringen fik midtjyderne tilkendt et straffespark. Randers Freja-målmand Nicklas Rulle var dog skarp på stregen og reddede forsøget fra 11-meterpletten.

Nærmest lige efter fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark i den anden ende. Denne gang var det ikke en målmand, der var i vejen, men derimod overliggeren som Randers’ Steffen Rothausen ramte. Dog førte hjemmeholdet med 1-0 ved pausen trods det brændte forsøg fra pletten.

Efter pausen satte FCM sig igen på spillet, og fik udlignet til 1-1. Fint kombinationsspil frem ad FCM’s højreside lagde grundlag for, at Christian Tue med en skarp ydersideafslutning i feltet kunne sende bolden i netmaskerne.

Midtjyderne jagtede herfra intenst føringsmålet, men Randers var farlige på kontrastødene. Ligesom i første halvleg var det igen Randers Freja som tog føringen. Efter udfordringer på kanten af FCM-feltet endte bolden hos Simon Jensen, der med stor hjælp fra en afretning kunne bringe hjemmeholdet i front for anden gang i kampen.

Men heller ikke denne gang holdt føringen stand. Dobbelt op på gult til Randers Frejas Jesper Steendahl betød, at værterne måtte spille de sidste 18 minutter af kampen med 10 mand. Det udnyttede FCM i slutminutterne til at score til 2-2. Et flot udført hjørnespark endte med, at stopperen Mathias Nors headede ulvenes udligningsmål i kassen.

2-2 blev kampens slutresultat. FC Midtjylland ligger fortsat nummer fire i U/17 Ligaen med et point op til AaB på tredjepladsen. Randers rykkede med remisset op og passerede Vejle, sådan at de nu ligger nummer 12 ud af fjorten.

In this article