Rasmus Nissen blev kampens spiller i kun femte Superliga-kamp

Embed from Getty Images

FC Midtjyllands stortalent Rasmus ’NK’ Nissen har for alvor slået i gennem på klubbens førstehold i denne sæson.

Det er ikke andet end fem uger siden Rasmus ’NK’ Nissen fik debut i ALKA-Superligaen for FC Midtjylland, men er allerede nu en del af førsteholdet. Den sidste måneds succes nåede sin hidtil kulmination da den unge back fredag aften igen fik 90 minutters spilletid og blev kåret til kampens bedste spiller mod OB.

Det var tredje gang ud af syv mulige at Rasmus Nissen fik fuld spilletid, hvilket foruden hårdt arbejde skyldes, at Jess Thorups førstevalg på venstrebacken, Filip Novak, i øjeblikket er skadet.
Derudover, er det blevet til to indskiftninger mod henholdsvis FC Nordsjælland og Esbjerg fB, hvor den unge back fra Brande har fået i alt 97 minutter. Det betyder altså, at han kun har siddet på bænken igennem en hel kamp to gange.

Og Rasmus Nissen har da også benyttet sig af muligheden for at vise sig frem på den største danske scene, hvor han har leveret to assists. Den første faldt da FC Midtjylland hjemme slog Hobro IK med 3-0. Den seneste leverede han i fredagens kamp.

Rasmus Nissen var en del af det succesfulde sortblusede U/19-hold fra FC Midtjylland der i denne sæson nåede til ottendedelsfinalen i ungdommens svar på Champions League, UEFA Youth League, hvor FC Barcelona blev endestationen efter at have slået først Legia Warsawa og senere Atletico Madrid ud.

Efter at have skrevet under på sin første kontrakt med FC Midtjylland i 2012 har Rasmus ’NK’ Nissen allerede været med til at blive danmarksmester, hvilket D’BOLD snakkede med ham om i december måned.

In this article