Talentopsummering, Runde 25 – Alka Superligaen 2015/16

Embed from Getty Images

Igen har de danske talenter været i kamp i den bedste danske rækker, og igen sætter D´BOLD fokus på præstationer fra spillerne under 23 år i Superligaen.

Mor-assister og Maxsø-scoring

To af FC Nordsjællands unge spillere, Emre Mor, 18, og Andreas Maxsø, 21, spillede hovedrollerne i 2-1-sejren mod Hobro. Gæsterne fra Jylland kom dog ellers foran da Mayron George udnyttede et straffespark, som bundholdet fik tildelt. Emre Mor og Tobias Mikkelsen var dog hurtig til at bringe lighed i resultatet igen da Mor assisterede Mikkelsens udligning. Senere fik hjemmeholdet tildelt et frispark, hvilket Emre Mor tog sig af på bedste vis ved at slå bolden ind i hovedet på Andreas Maxsø, som headede Nordsjælland i front. Flere scoringer blev det ikke til og Nordsjælland vinder dermed en pligtsejr, mod yderst nedrykningstruede Hobro.

Vanvittige mål og udebanesejr i Aarhus

AGF tog hjemme på Ceres Park imod Randers FC, som på det seneste har fået gang i skuden igen, efter en hektisk periode. Og lørdag eftermiddag, blev det endnu en gang til kronjysk sejr, da man besejrede AGF med 2-0. Målene kom dog først i anden halvleg, men når Kasper Fisker tordner bolden op i hjørnet, som han gjorde på den måde, betaler han ligesom ventetiden tilbage. Kort efter kom udeholdet endnu en gang på tavlen da Mandla Masango fik scoret til 2-0 på saksespark. Til sidst kom Mikkel Kallesøe, 18, på banen, men ikke tids nok til at kunne ændre på kampen. Randers vinder 2-0 i Aarhus.

Uheldige Viborg fik klø i Odense

To skader på et kvarter – det var et sandt skadesmareridt for Johnny Mølby og Viborg, der måtte skifte både Serge Deble og Osama Akharraz inden for 14 minutter, hvilket blev udslagsgivende i kampen mellem OB og Viborg FF. For derefter var det på resultattavlen one-way-traffic. Selvom at Viborg var godt med spillemæssigt, scorede OB hele fem gange, hvori Anders K. Jacobsen lavede de tre, og det var altså nok til at slå et uheldigt Viborg-mandskab. Jeppe Curth fik dog reduceret ved stillingen 1-3, men lige lidt hjalp det. Søren Reese, 22, i Viborg-forsvaret havde en mærkelig dag på kontoret, hvor han både kunne assistere Jeppe Curths reducering, men også begå straffespark på Ari Skúlason. Jacob Barrett Laursen, 21, spillede hele kampen for hjemmeholdet. OB vinder med 5-1 mod Viborg FF.

Usikker målmandsspil var skyld i SønderjyskE-sejr

Nicolai Larsen så ikke alt for heldig ud i AaB-målet, da SønderjyskE søndag kom på besøg. To fejl, resulterede i to SønderjyskE-mål der endte med at koste AaB sejren. AaB kom dog ellers bedst fra start, da 20-årige Jannik Pohl fik spillede bolden skråt bagud til Rasmus Jönsson der scorede med et spark fra godt 16 meter. Herefter var det SønderjyskE, efter to fejl af Nicolai Larsen, der kunne score to gange, først ved Marc Dal Hende og derefter Tommy Bechmann. Kampen her var en direkte duel om andenpladsen, idet at FC Midtjylland endnu ikke havde været i aktion, hvilket endte med en SønderjyskE-sejr på 2-1 mod AaB.

FCK viser hvem der bestemmer i Københavnsk derby

Nicolai Jørgensen blev den helt store helt da FCK søndag aften besejrede Brøndby IF med 2-0 hjemme i Telia Parken. Selvom Brøndby i perioder fik skabt et par chancer, manglede de en afgørende kynisme. Nicolai Jørgensen udnyttede først et straffespark til sidst i førstehalvleg, og efter pausen kunne han med et kvarter igen udnytte et genialt indlæg af William Kvist til fulde, ved at score til 2-0. Frederik Rønnow i Brøndby-buret stod ellers en stor kamp, men han kunne ikke holde Nicolai Jørgensen fra fadet. Frederik Holst, 21, Christian Nørgaard, 22, kom begge på banen i anden halvleg.

Hassan sænker Esbjerg

Selvom at Esbjerg fB på det seneste har spillet finurligt, så kunne de alligevel ikke helt følge med de forsvarende mestre fra FC Midtjylland og ikke mindst Rilwan Hassan, som var flyvende en blæsende mandag aften. Selvom det var en positiv aften for nigerianeren, var der også en uheldig 18-årig på banen, Mikkel Duelund, som allerede efter 20 minutter fik sin skulder slået af led. Heldigvis for ham havde hans hold en god aften og passerede Jeppe Højbjerg, 20, i Esbjerg-buret to gange. 2-0 vinder FC Midtjylland i Esbjerg.

 

In this article