U/17-medajleaspiranter delte i porten

Lyngby og AaB jagter begge de eftertragtede bronzemedaljer i U/17 Ligaen. Lørdag leverede de to mandskaber en kamp, som helt sikkert ikke vil gå over i fodboldhistorien.

”Øh – er det egentligt ok at tage dyne og pude med til fodboldkamp”?

Det må tilskuerne have tænkt lørdag eftermiddag ved Lyngbys kunstgræsbane. Kampen mellem Lyngby og AaB var uden de store højdepunkter.

Lyngby gik til kampen uden holdets største offensive profiler. Topscorer Emilio Simonsen og kantspiller Esben Wolf var ingen steder at finde, og det samme kan siges om de kongeblås offensive spil, som bedst kan betegnes som tamt.

Til værternes held var U/17-landsholdsmålmand Oskar Snorre tilbage i kassen. Lyngby-keeperen havde ikke meget at lave i første halvleg, og da AaB-keeperen heller ikke var voldsomt beskæftiget, sluttede en chance første halvdel med 0-0.

I anden halvleg steppede AaB op og bevægede sig længere frem på banen. Pasningsspillet blev også en tand bedre end i første halvleg, og et par småstore chancer fik nordjyderne tilmed skabt. Inge førte dog til mål, så det sluttede som det startede i Lyngby.

In this article