U/20-landsholdet på stor opgave mod Italien

Det danske U/20-landshold møder den 27. april Italien i en træningskamp i Milano. U/21-landstræner Niels Frederiksen får mulighed for at stifte bekendskab med spillere fra sit kommende U/21-landshold.

Der venter en stor opgave forude for det danske U/20-landshold, når de om cirka en uges tid vender snuden mod Milano for at møde Italiens U/20-landshold i en træningskamp.

U/21-landstræneren er manden med ansvaret for holdet, som han glæder sig til at tage afsted med. Niels Frederiksen får nemlig mulighed for at opleve nogle af de spillere, som skal danne rammen om det kommende U/21-landshold, få en international matchning af høj kaliber mod Italien.

– Det er en gruppe unge spillere, der i den grad vil blive testet. Mange af spillerne er jo lige på kanten af U19 og Superligaen, hvor fast spilletid måske endnu ikke er helt så sikker. Så jeg har også taget nogle af vores store U19-profiler med, da jeg gerne vil bruge denne lejlighed til at lære dem bedre at kende, siger Niels Frederiksen til dbu.dk.

Foreløbig har Niels Frederiksen udtaget 15 mand til kampen mod Italien d. 27. april. I løbet af et par dage vil landstræneren dog udtage et par yderligere spillere.

Foreløbig trup til kampen mod Italien:

Daniel Iversen (Leicester City)
Sebastian Linnet John (Viborg FF)

Jonas Bager (Randers FC)
Malthe Johansen (Brøndby IF)
Marco Lund (Esbjerg fB)
Mikkel Kallesøe (Randers FC)

Frederik Brandhof (Skive IK)
Jens Jakob D. Thomasen (OB)
Jonas Gemmer (FC Midtjylland)
Mathias Jensen (FC Nordsjælland)
Mikkel Duelund (FC Midtjylland)
Mikkel Hedegaard (SønderjyskE)
Rasmus Kristensen (FC Midtjylland)

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen (SønderjyskE)
Mads Døhr Thychosen (FC Midtjylland)

In this article