Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 24: Mikkel Hedegaard, SønderjyskE

Embed from Getty Images

Som noget helt nyt i denne sæson tager D’ BOLD hul på “Ugens Superliga-talent”. D’ BOLD vælger fra den senest overståede Superliga-runde et talent, som har gjort sig bemærket, og tegner et portræt af spilleren. Det kan f.eks. være en debutant, en usædvanlig målscorer, et rødt kort, et hattrick el. lign.

Hedegaard fik sin officielle Superliga-debut i november mod Hobro, men dengang blev det kun til et enkelt symbolsk minut på banen. Med langt mere hæder i nakken kunne den centrale midtbanespiller den 20. marts forlade banen efter at have sikret SønderjyskE en 3-2-sejr over de regerende mestre fra FCM gennem et smukt langskudsmål.

Siden den dag har 19-årige Hedegaard ikke blot været en tilfældig marginalspiller, som har skullet med for at fylde spillerbussen, men derimod en seriøs bejler til spilletid på et ellers formstærkt SønderjyskE-mandskab.

Lørdagens kamp mellem SønderjyskE og AGF var en vigtig én af slagsen for hjemmeholdet fra Haderslev, og da man ti minutter før tid havde behov for nye kræfter til at holde en 2-1-føring, blev der for tredje kamp i træk gjort plads til Hedegaard. Desværre for ham og resten af SønderjyskE-holdet fik sydjyderne udvist en spiller, hvorefter AGF udlignede kort før tid. Hedegaard fik aldrig for alvor sat sit præg på kampen, hvori han i øvrigt blot fik løbet 1243 meter.

Mikkel Hedegaard er fabrikeret af SønderjyskEs ungdomsklub Haderslev FK og blev rykket op på førsteholdet sidste sommer.

Udover de fire Superligakampe er det også blevet til tre pokalkampe og seks ungdomslandskampe for Hedegaard, som sammen med resten af SønderjyskE-holdet er gået på medaljejagt nu, hvor der resterer ni spillerunder i ALKA Superligaen.

In this article