Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 25: Jannik Pohl, AaB

Embed from Getty Images

Jannik Pohl fra AaB er Ugens Superligatalent. Læs om den 20-årige angriber lige her.

Da AaB og SønderjyskE søndag tørnede sammen i kampen om ALKA Superligaens andenplads, var der for første gang blevet plads til 20-årige Jannik Pohl i nordjydernes startopstilling. Den lynhurtige angriber havde i dagens anledning fået kampmandat på vegne af Superliga-topscorer Lukas Spalvis.

Allerede 11 minutter inde i kampen fik Pohl gjort god reklame for sig selv, da han med en tværbold spillede Jönsson fri og kunne se sin svenske holdkammerat bringe AaB i front. Kort efter udlignede gæsterne, og Pohl blev gentagne gange forsøgt iscenesat af sine medspillere, hvilket resulterede i en del gode chancer til aalborgenserne, der dog ikke formåede at omsætte mulighederne til mål. Tyve minutter før tid blev Pohl skiftet ud, og fra bænken kunne offensivspilleren se sit hold lukke endnu et mål ind og tabe den vigtige kamp 1-2 til en flok formstærke sønderjyder, som dermed overtager andenpladsen.

Jannik Pohl havde inden weekendens kamp også fået spilletid i de to foregående Superliga-kampe, men der var det kun blevet til sammenlagt 20 minutter på banen. Angriberen har i øvrigt fire pokalkampe og 25 ungdomslandskampe på CVet.

Det første gennembrud kom i 2011, hvor Pohl både underskrev sin første rigtige kontrakt med AaB og fik debut for U16-landsholdet.

In this article