Ulvene var stærkere end hestene i U19-ligaopgør

 

FC Midtjyllands U19-tropper besejrede sikkert Randers’ ditto, da top mødte bund i lørdagens ligaopgør.

Der var lagt op til en kamp, hvor Midtjylland var favoritter, og det afspejlede sig i den endelige målscore, 2-0.

Der gik heller ikke særlig længe, før Randers måtte hente den første bold ud af nettet. Godt opspil fra den jyske venstrekant endte i en aflevering på tværs mod Jákup Thomsen, der efter et par gode driblinger laver en hælaflevering til Mads Olsen, der ekspederede bolden i mål til 0-1 med blot ti minutter spillet.

Resten af halvlegen foregik med spil af begge hold, og Randers kom også frem til flere chancer, men kynismen manglede i den noget opslidte banes sidste tredjedel.

I anden halvleg, var det igen FCM der kom bedst ud, og igen scorede de inden for halvlegens første minutter. Der skulle nemlig ikke gå mere end ni minutter, før værterne fra Randers igen måtte samle bolden fr aeget net. Efter nogle forsvarsfejl fra Randers’ side og fejlede afleveringer fra FCMs spillere, opsnappede en hurtig Mads Thychosen bolden fra venstresiden af målet og sendte den køligt i nettet til, hvad der blev kampens slutresultat: 2-0.

FC Midtjylland indtager nu en andenplads i U/19 Ligaen, mens Randers Freja – Randers FCs U/19-hold – ligger på en 11. plads. Lørdagens gæster møder AaB på Wunderelf Arena på lørdag, mens Randers tørner sammen med Brøndby i Brøndby samme dag. Begge kampe sparkes i gang klokken 13:00.

In this article