Ung Silkeborg-profil skamroses af holdkammerat

Silkeborg er godt på vej mod en plads i Superligaen, og det skyldes ikke mindst holdets stortalent, Robert Skov, og skal man tro holdets topscorer Andreas Albers, så går Skov en stor fremtid i møde. 

Bortset fra Silkeborgs seneste nederlag mod Vendsyssel, har midtjyderne haft et flot forår, hvor man er gået fra en midterplacering til nu, hvor det spidser til, at konkurrere med om oprykningspladserne. En stor del æren skal findes i Andreas Albert, som har scoret syv gange for silkeborgenserne. Det gør ham til holdets topscorer, men den tidligere Vejle-angriber har ikke travlt med sig selv.

Nej, han vil hellere snakke om holdets stjernefrø, Robert Skov. Den teknisk dygtige offensivspiller er nemlig ifølge Albers en fremragende fodboldspiller:

-Han er et kæmpe talent. Han er noget helt specielt hans alder taget i betragtning. Hans antrit og hans spark kombineret gør ham ekstrem farlig. Jeg har spillet med mange gode, unge spillere i Skive og Vejle, men jeg har aldrig set end som ham før, siger Andreas Albers til bold.dk 

Skal Andreas Albers rate Robert Skov i forhold til rækkens øvrige spillere, er han klar i mælet. Skov er på et fantastisk niveau:

-Der er ingen 1. division, der kan håndtere hans spidskompetencer. Han er en virkelig dygtig og energisk spiller. Jeg er selvfølgelig nødt til at fremhæve hans venstreben også. Det har været uhyggeligt skarpt gennem længere tid, lyder det også fra angriberen.

Robert Skov står noteret for fire sæsonmål, og Silkeborg er i øjeblikket placeret på rækkens oprykningsgivende tredjeplads, med fire point ned til nærmeste forfølger.

In this article