16-årig offensivtalent på kontrakt i SønderjyskE

Blot 16-årige Peter Christiansen underskrev fredag en 3-årig kontrakt med SønderjyskE.

Det var en stor dag i den unge fodboldspillers liv, da han i går, fredag, kunne skrive under på sin første kontrakt med sin klub, SønderjyskE, og dermed blev offensivspilleren altså belønnet for sin flotte udvikling som ungdomsspiller i SønderjyskE-moderklubben, Haderslev FK.

– Jeg er rigtig glad for, at SønderjyskE har valgt at satse på mig, så jeg kan udvikle mig yderligere som fodboldspiller. Mit mål er at komme på ALKA Superliga-holdet, men jeg er godt klar over, at der er lang vej, og der venter hårdt arbejde forude, siger Peter Christiansen til soenderjyske.dk.

Peter Christiansen har i indeværende sæson været en fast bestanddel på Haderslev FK’s hold i landets bedste U/17-række, U/17 Ligaen, hvor sønderjyderne dog er parkeret i bunden af tabellen.

Sæsonens store højdepunkt for de hårdt prøvede sønderjyder var dog uden tvivl 2-1-sejren i Brøndby, hvor det netop var Peter Christiansen, der i overtiden scorede sejrsmålet, og talentansvarlig Karsten Andersen er da også glad for, at Peter Christiansen, som han kalder en spiller, der på egen hånd kan lave det uventede, har skrevet under med klubben.

– Peter er en ydmyg og hårdtarbejdende spiller, der spiller med store vilje og har et stort vinderinstinkt. Han har nogle åbenlyse spidskompetencer og kan på egen hånd lave de uventede ting, der gør ondt på modstanderen, siger Karsten Andersen, der endvidere roser den unge offensivspillers udvikling gennem årene i Haderslev.

Også SønderjyskE’s sports- og talentchef, Hans J. Haysen, er tilfreds med kontrakten med den 16-årige sønderjyde.

– Det er glædeligt, at vi igen kan skrive kontrakt med en af vores egne talenter. Det er helt i tråd med, at vi gerne vil vores egne. Peter er en talentfuld spiller, der både kan spille angriber og kant, forklarer sports- og talentchef Hans J. Haysen til klubbens hjemmeside.

Der resterer fire kampe af denne sæsons U/17 Liga, og Haderslev FK kan fortsat nå at spille sig væk fra sidstepladsen. Fra næste sæson må klubben dog affinde sig med en tilværelse i landets næstbedste U/17-række, da FK Viborg overtager sønderjydernes wildcard til U/17 Ligaen.

In this article