16-årige Benjamin Hvidt sikrede AGF U/19 endnu en sejr

Med en 1-0-sejr over Lyngby sikrede AGF U/19 den tredje sejr på kun fire kampe. 16-årige Benjamin Hvidt blev matchvinder. 

Når man er 16 år gammel og spiller fodbold på højeste plan, har størstedelen af de jævnaldrende en plads i U/17 Liga-truppen. Det gælder dog ikke for Benjamin Hvidt, der på trods af at være årgang 0, søndag var draget med U/19 Liga-holdet til Lyngby.

Her startede han inde, og han gjorde det med lyn og torden. Allerede efter 13 minutter havde han nemlig bragt gæsterne foran 1-0. Ungdomslandsholdsspilleren erobrede bolden ved banens midte, og efter en solotur mod hjemmeholdets mål, afsluttede han stensikkert til, hvad der endte med at være kampens eneste mål.

Det i sig selv var imponerende, da det faktisk var De Kongeblå, som stod for langt størstedelen af chancerne og så mest til bolden. Lyngby manglede dog den afgørende kynisme, og manglen på samme gjorde, at de led et 1-0-nederlag til århusianerne, der nu kryber forbi Randers op på 11. pladsen. Randers har dog en kamp i hånden. Lyngby ligger lige foran jyderne på en tiendeplads.

In this article