16-årige Kasper Poulsgaard debuterede som andenyngste nogensinde i Vejle U/19-sejr over FCK

Vejle U/19 gav hele to spillere debut for det ældste ungdomshold, da de lørdag besejrede FC København på udebane. 

Løverne fra FC København er gået i stå. Hovedstadsklubben har ikke sejret siden midt april, og derfor havde Vejle muligheden for at spille sig á points med løverne lørdag eftermiddag. Alt de skulle gøre var, at slå hovedstadsklubben.

Og så tænker du nok: “bare og bare”, for det er jo aldrig “bare” at slå et andet fodboldhold. Der skal jo altid spilles 90 minutters fodbold, og det var også tilfældet på Peter Bangsvej i weekenden.

Jyderne kom bedst fra start, da topscorer og førsteholdsaktuelle Patrick Rasmussen efter et kvarter bankede bolden ned i venstre målhjørne i nettet til 1-0. En stilling der holdt helt til pausen.

I anden halvleg begik Vejle-cheftræner Kim Engstrøm en række spændende indskiftninger. Blandt andet blev 17-årige Arbnor Mucolli, bror til Agon Mucolli, der spiller på selv samme hold, udskiftet med godt et kvarter igen. Kampen havde været lillebror Mucollis U/19 Liga-debut, og cirka ti minutter senere kom en ny på banen, nemlig kun 16-årige Kasper Poulsgaard,, som blev den andenyngste Vejle U/19-spiller nogensinde.

Han nåede altså lige akkurat ind til de sidste fem minutter af opgøret, og det var netop nok til at lade kampens tredje indskifter, nemlig Rasmus Fink Hansen, få en hovedrolle, da han cementeede sejren ved at score til 2-0.

Sejren betyder at Vejle rykker forbi Silkeborg og op á points med FC København på en delt femteplads. Hovedstadsklubben har dog to kampe i hånden.

 

In this article