17-årige Julius Eskesen fra OB opereret: Satser stadig på Superligaen

13220531_1200526186647542_5748601411122753781_o

På trods af en hidtil syv måneder lang skadespause med udsigt til yderligere ventetid er det 17-årige OB-talent Julius Eskesen fortrøstningsfuldt og drømmer stadig om Superligaen.

Julius Eskesen skrev i foråret 2014 under på en kontrakt med OB og har siden da spillet for forskellige af klubbens ungdomshold. Men en drilsk skade har det sidste halve år forhindret den nu 17-årige midtbanespiller i at holde sine fodboldevner ved lige.

Tidligere i dag blev den tidligere U16- og U17-landsholdsspiller opereret for sportsbrok, og det er ikke til at sige, hvornår Eskesen er tilbage på fodboldbanen igen.

– Lige nu har jeg ingen anelse. Jeg håber da helt klart på at være klar hurtigst muligt, men det er meget forskelligt, hvor lang tid man bruger på at komme igen fra sportsbrok. Min målsætning er da, at jeg er i tiptop-form, når U19-ligaen starter, og så må vi jo se, hvordan mit niveau er der, fortæller Eskesen til D’ BOLD.

Udover håbet om et snarligt comeback drømmer Eskesen også om en fremtid på OBs Superligahold.

– Selvfølgelig gør jeg da det. Ellers ville jeg ikke være her. Det er en af mine målsætninger, og det skal nok lykkes, hvis jeg arbejder røven ud af bukserne og har lidt held i sprøjten, siger den positive OB-spiller.

Julius Eskesen kom til OB fra B1913 som 10-årig og roses for sine tekniske kvaliteter og sine lederegenskaber.

In this article