17-årigt FCN-talent ude i resten af 2016

Det var ikke en glædelig nyhed, en 17-årige backspiller fik meddelt, efter sin Superligadebut mod Randers.

Det smil, der var på Emil Damgaards ansigt, forud for sin Superligadebut mod Randers FC, var ikke til at spore på nogen måde, da han i løbet af kampen faldt skævt ned og rev korsbåndet over.

Nu må Superligadebutanten altså igennem en længere behandling og restitutionsproces, der afholder ham fra at spille fodbold i de kommende otte til ni måneder, forklarer FC Nordsjælland på klubbens hjemmeside, fcn.dk.

– Emil har overrevet det forreste korsbånd i højre knæ, hvilket desværre betyder en pause på 8-9 måneder. Emil vil blive opereret på CFR Hospitaler i Hellerup. Derefter venter der en lang genoptræning, som vil kræve hårdt arbejde for at komme tilbage til fuld styrke og niveau, men han er i gode hænder og har en stærk vilje, forklarer klubbens cheffysioterapeut, Jacob Penalver, til klubbens hjemmeside.

Den lange skade har ikke kun forarget spilleren, men ligeledes klubbens sportschef, Jan Laursen, der kun har gode tanker tilovers for den skadede spiller.

– Vi sender alle de bedste tanker til ham (Emil Damgaard, red.), og vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at støtte, og hjælpe ham med at komme tilbage, forklarer sportschefen.

Kampen mod Randers endte i en uafgjort 2-2-kamp, og de nordsjællandske tropper bibeholder niendepladsen i ligaen, hvor de er á point med Viborg med 34 point på kontoen.

In this article