AaB skriver kontrakt med 16-årigt talent

Hamse

AaB har netop skrevet kontrakt med 16-årige Hamse Hussein, som spiller på klubbens U/17-hold.

Hamse Mahdi Husseins ungdomstid i AaB er sikret. En kontrakt er blevet underskrevet af klub og spiller, som nu kan se frem til at arbejde sammen de næste tre år.

Hamse Hussein spiller lige nu central midtbanespiller på klubbens U/17-hold, og vil fortsætte der sæsonen ud, samt den kommende sæson, da han først fylder 17 år næste år. Herefter har kontrakten så sikret ham en plads på U/19-holdet fra sommeren 2017.

– Det er super skønt, at jeg ved, at de stoler så meget på mig, og at jeg bliver belønnet for mit hårde arbejde. Men som jeg også har snakket meget med AaB om er at fortsætte det hårde arbejde og stadig være dedikeret til det, jeg laver, siger Hussein til D’ BOLD

– Det er min første kontrakt, så det er super dejligt, at de viser mig så meget tillid, at de vil skrive så lang en aftale med mig.

Og som så mange andre, kan Hamse Mahdi nu se frem til at udvikle sig, uden at skulle tænke på sin nærmeste fremtid.

– Det betyder rigtig meget for mig, så nu kan jeg forhåbentligt bare fortsætte min rigtig gode udvikling, siger Hamse Hussein til dbold.dk.

AaB ligger nummer fire i U/17 Ligaen med kun ét point ned til HB Køge og Lyngby på en delt femteplads. AaB har fem kampe tilbage i sæsonen.

In this article