AaB U/17 mest effektive i lige kamp mod Brøndby

Selvom der var tale om en meget jævnbyrdig kamp, viste AaB mere kynisme på banens sidste tredjedel og vandt dermed en forholdsvis sikker sejr mod Brøndby i U/17 Ligaen.

I et opgør med kun få store chancer lykkedes Brøndby, der ellers sad mest på spillet, aldrig med at bryde igennem for alvor, når opspil skulle forvandles til gennembrudsspil. AaB-defensiven stod flot i mod, og i den anden ende viste nordjyderne farlighed på omstillinger, som der blev mere plads til efter 1-0-målet.

Kampens første mål faldt efter tyve minutters spil. Her formåede AaB’erne faktisk at sætte et angreb op, der startede helt fra bagkæden. I første omgang lykkedes det Brøndby-keeper https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig at parere afslutningen, men da Gabriel Martinez var først over riposten, kunne han gøre det til 1-0 til hjemmeholdet.

Den stilling holdt til pausen, hvorefter Brøndby for alvor kæmpede for at bringe balance i regnskabet, men for langsom boldomgang gjorde det for let for AaB’erne at stå i mod. Med Brøndbys pres blev der mere plads til nordjyske omstillinger, og efter en times spil lykkedes det så hjemmeholdet at udbygge føringen, da et indlæg sejlede hele vejen over i bagrummet til Mads Stefansen, der efter en god førsteberøringen flugtede bolden ind bag https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig til 2-0.

Det kom gæsterne sig aldrig over, og selvom AaB-keeper Markus Iversen til slut måtte diske op med en fodparade, lykkedes det aldrig Brøndby at reducere.

Med resultatet indtager AaB U/17 Ligaens tredjeplads, mens Brøndby så småt hægtes af den brede subtop med en placering som nummer otte – seks point efter AaB.

In this article