AaB U/17 vandt livligt og tæt opgør i Silkeborg

I en tæt kamp mellem to velspillende hold trak AaB i overtiden det længste strå, da Jonathan Stæhrs langskudsmål passerede SIF-keeper, Magnus Dalsgaard.

Mens U/17 Ligaens nummer 11, Silkeborg IF, efter flere gode og tætte kampe på det seneste spiller for at slutte indeværende sæson af på bedste vis, kæmper AaB’erne dels for deres spinkle medaljehåb og samtidigt for at holde HB Køge bag dem på femtepladsen. Det krævede en sejr i lørdagens opgør i Silkeborg.

Det var da også nordjyderne, der kom bedst fra start med flere store chancer i kampens indledning, hvor de med skarpe omstillinger udnyttede en høj SIF-bagkæde, men Magnus Dalsgaard stod i vejen for en tidlig AaB-føring.

Efter pausen lykkedes det dog så gæsterne at bringe sig foran, da Mads Stefansen i det 50. minut sparkede Mathias Johannsens oplæg i kassen. Scoringen resulterede i en mere åben kamp præget af den ene omstilling efter den anden, og denne mere livlige fase kom hjemmeholdet bedst ud af. Efter en times spil kunne Magnus Mattson nemlig udligne netop efter en omstillingsmulighed.

Det nu helt lige, dynamiske opgør fortsatte kampen ud, og lige som man troede, at midtjyderne skulle tage et enkelt point, lagde AaB’s Jonathan Stæhr i overtiden bolden til rette for sig selv og klappede så ellers et langskud ind bag Dalsgaard, der som resten af hjemmeholdet ærgerlig måtte erkende, at silkeborgenserne ikke formåede at svare igen.

I næste runde huser AaB en direkte duel om fjerdepladsen, når HB Køge i fjerdesidste spillerunde gæster Aalborg. Silkeborg IF mangler blot to kampe.

In this article