AaB U/19 tabte finale i Volksbank Cup 2016

AaB U/19 tabte for anden gang til Red Bull Brazil, da de mødte dem i finalen til Volksbank Cup 2016.

De to hold havde i de indledende runder mødt hinanden, hvor Red Bull Brazil vandt 2-0 over AaB’s U/19-hold. AaB klarede sig dog trods nederlaget, og gik videre. Herefter slog de alle modstandere, og det samme gjorde RB Brazil.

Det betød begge hold endte i finalen.

Efter fire kampe på 30 timer var begge hold godt udmattede. Og det satte sit præg på kampen. AaB fik to skader inden for de første ti minutter, men holdt ud. Kampen sluttede 1-1 og skulle derefter afgøres i straffesparkskonkurrence, præcis som AaB’s semifinalekamp.

RB Brazil scorede på alle deres fem scoringer, og da deres målmand tog AaB’s første forsøg fra 11 meterpletten, tog de sejren i sidste ende, og AaB’s spillere måtte nøjes med en ellers flot andenplads i turneringen.

I turneringen slog AaB 1.FC Nürnberg, mens de spillede uafgjort mod SV Röddinghausens, som sendte dem i kamp i semifinalen mod Atlético Nacional de Colombia. Den kamp endte 4-4, hvor AaB vandt i straffesparkskonkurrence.

In this article