Ærgerligt nederlag mod Tottenham for FCN U/19

I den hollandske ungdomsturnering, NextGen-Series Cups, sidste puljekamp for FC Nordsjælland rendte Tigrene ind i engelske Tottenham. Nordsjællænderne, der i Holland har fire Right to Dream-spillere med på Morten Karlsen U/19-hold, havde i de første to indledende kampe mod Ajax Cape Town og PSV Eindhoven spillet flot og hentet fire point, men mod Tottenham måtte det sammensatte hold give fortabt.

Det startede ellers godt for FCN/RtD-spillerne. Efter en meget lige indledning var Collins Tanor, helten fra PSV-opgøret, tæt på i kampens 20. minut, men desværre blev hans afslutning blokeret.

Første halvleg sluttede uden scoringer, men til gengæld skulle der ikke gå et minut af anden halvleg, inden vi fik første mål. Kort efter pausen kanonerede Tottenhams Filip Lesnik en nedfaldsbold i målet fra kanten af feltet, og så førte englænderne.

Målet betød, at Tottenham nu kunne tillade sig at lure mere på omstillinger, og med fem minutter igen af kampen, der varede 2×25 minutter, slukkede Shaylon Harrisson så FCN-håbet med 2-0-scoringen.

Dermed skal FCN/RtD-holdet mandag spille kamp om 5.-/ 6.-pladsen mod selveste FC Barcelona. Der fløjtes op 14.00.

In this article