AGF U/17 fortsætter stimen efter sejr i Lyngby

AGF fortsatte lørdag den flotte sejrstime ved at hente den fjerde sejr på stribe i opgøret mod Lyngby.

AGF’s U/17-hold har for alvor fundet formen her sidst på sæsonen. Forud for lørdagens opgør i Lyngby havde aarhusianerne vundet over først Silkeborg, og siden topholdene, AaB og FC Midtjylland, og minsandten om den fjerde sejr ikke også kom i hus denne weekend.

Trods en lige indledning på kampen bragte de gæstende AGF’ere sig foran efter 20 minutters spil, da Magnus Kaastrup sparkede et indlæg bagerst i feltet ind bag Lyngby-keeper, Oskar Snorre, der blev skadet, da han var noget uheldig med ikke at redde Kaastrups afslutning.

Selvom hjemmeholdet kort efter var tæt på ved Esben Wolf, var det i stedet AGF, der kom på 2-0 en halv time inde i opgøret – også denne gang efter et indlæg, som Marcus Hogan sendte det sidste stykke over stregen. Herefter måtte Snorre i Lyngby-målet give fortabt efter at have forsøgt at spille videre. Målmanden måtte gå ud og blev erstattet af markspilleren, Emil Kornvig, og derfor var det også ret imponerende, at Emil Bodholt kort før pausetid headede reduceringen ind.

Comebacket fik Marcus Hogan dog spoleret allerede i anden halvlegs første minut, da han på et hovedstød sikrede endnu en aarhusiansk tomålsføring. Lyngby lykkedes dog nok en gang med at reducere ti minutter før tid ved Waldemar Clem, men det ændrede ikke på, at AGF’erne fortjent løb med sejren og de tre point.

Fortsætter AGF’s stime, spiller de sig på sensationel vis op i U/17 Ligaens øverste halvdel efter et flot forår, hvor de allerede nu har hentet tre gange så mange sejre som i efteråret.

In this article