AGFs U/17-træner rykker op til Superligaen

Allan Jepsen, der i øjeblikket er AGF-træner på U/17-holdet, er Superliga-træner fra den kommende sæson.

AGFs nuværende træner for U/17-holdet, Allan Jepsen, indgår fra den kommende sæson i den århusianske Superliga-trænerstab.

Således melder klubben ud, i sin pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

På trods af at skulle forlade den U/17-trup, som Jepsen har stået i spidsen for i de to seneste sæsoner, er han glad for muligheden for at være en af assistenttrænerne på førsteholdet.

– – Da jeg startede med at træne, lagde jeg ikke skjul på, at det var min ambition at tage næste skridt op på seniorniveau. At det sker nu, og at det er i AGF, jeg får denne mulighed, er kun glædeligt. Det er en spændende udvikling, der er i gang på førsteholdet, og den ser jeg frem til at bidrage til – blandt andet med erfaringerne fra min spillerkarriere, forklarer Jepsen til AGFs officielle hjemmeside, agf.dk.

Jepsens nye rolle som anden-assistent i førsteholdets trænerstab starter den 20. juni, hvor forberedelserne til den kommende Superliga-sæson skydes i gang.

In this article