Ambitiøst U/19-talent rykkes op i Næstveds førsteholdstrup

Fra næste sæson kan Næstveds U/19-anfører, Muhittin Kücük, se frem til at træne fast med hos 1. divisionstruppen.

Et af de største talenter i Næstved Boldklubs ungdomsafdeling træder efter sommerpausen trinnet op til seniorfodbold. Muhittin Kücük er pt anfører på Næstveds U/19-hold i U/19 Divisionen, men efter sommerferien skal anføreren træne fast med i 1. divisionstruppen, som han ellers har været lidt inde omkring over den seneste periode.

– Det er jeg naturligvis stolt og meget glad for. Jeg har ambitioner om at spille Superliga, og hvis det skal ske, så er det her er vigtigt skridt i min udvikling. Jeg skal op og lære en masse. Jeg føler egentlig, at det er gået godt, når jeg har trænet med førsteholdet, hvilket jeg også har fået positive tilbagemeldinger omkring, siger Muhittin Kücük til Sjællandske.

Den ambitiøse forsvarsspiller får rosende ord med på vejen fra Næstveds førsteholdstræner, Mogens Krogh.

– Det har set meget fornuftigt ud, når Muhittin har trænet med. Han er god til at læse spillet. Han er god med bolden, og så har han en god indstilling til tingene. Det er klart, at han skal have bygget noget mere fysik på, men det tror jeg nu nok, vi skal få ordnet, siger Mogens Krogh.

Muhittin Kücük skiftede til Næstveds ungdomsafdeling som U/17-spiller fra Herlufsholm.

In this article