Brøndby-målmand skifter til 1. divisionsklub

20-årige Andreas Hansen skal fremover kæmpe med om spilletiden i Bet25 Ligaen.

Andreas Hansen har fungeret som tredjemålmand for Brøndby IF i denne sæson, hvor både Frederik Rønnow og rutinerede Mads Toppel har været foran ham i køen. Det tager han nu konsekvensen af, og skifter til HB Køge i 1. division.

HB Køge meldte i en pressemeddelelse tidligere på dagen, at klubbens førstemålmand, Frederik Due, stopper i klubben efter denne sæson. Derfor er Andreas Hansen nu hentet ind, og det glæder klubbens sportsdirektør, Per Rud.

– Både Henrik Lehm (cheftræner i HB Køge, red.) og jeg kender Andreas Hansen fra vores fælles tid i Brøndby IF, og vi er overbeviste om, at han har, hvad der skal til, for at kunne slå igennem i HB Køge. Andreas er en meget talentfuld keeper med et stort potentiale. Han er reaktionsstærk, god i fødderne og generelt rigtig godt skolet. Det skyldes ikke mindst hans meget dedikerede indsats til både træning og kamp – og så har han viljen til hele tiden at lære og udvikle sig, siger sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside.

Målmanden ser frem til de nye udfordringer, og ser skiftet til HB Køge som et step op for ham.

– Efter rigtig mange år i Brøndby IF glæder jeg mig til nye spændende udfordringer. Jeg glæder mig til at spille for HB Køge, som er en god klub, der har gang i et spændende projekt. Jeg ser skiftet som et step op for mig, og jeg håber at kunne få en masse spilletid og kampe for en i forvejen god trup, siger Andreas Hansen.

Andreas Hansen har skrevet under på en treårig kontrakt med svanerne.

In this article