Brøndby U/16 tabte finalen ved Delta Cup

Brøndbys U/16-drenge tabte finalen ved Delta Cup efter flot præstation.

Brøndby havde i weekenden et udvalgt U/16-hold af sted til turnering Delta Cup i Holland. Ved turneringen deltog foruden Brøndby PSV Eindhoven, ADO Den Haag, FC Utrecht, Delta Sports 95′, IFK Göteborg og KV Mechelen.

Turneringen havde en noget speciel struktur – alle otte hold var sammen i én pulje, hvor alle skulle møde alle en gang. I kampene spillede man 2 x 15 minutter, og til sidst skulle nummer et og to i otteholds-puljen så mødes i en finale.

Brøndbys unge talenter, der bl.a. bestod af nytilkomne Muamer Brajanac, vandt på imponerende vis puljen med 14 point ud af 21 mulige. Brøndby havde faktisk den yngste trup med til stævnet, hvor hele otte af spillerne var fra årgang 2001, hvilket kun gør førstepladsen endnu mere imponerende.

Brøndby skulle efter de syv puljekampe spille turneringens finale mod nr. to fra storholdet PSV Eindhoven. Her måtte blå-gule tage til takke med sølv, da hollænderne slog dem 1-0.

Muamer Brajanac og Magnus Warming blev delt topscorer for Brøndby, og scorede begge tre mål hver ved turneringen i Holland.

In this article