Brøndby vinder knebent over AaB i U/19-ligaen

I lørdags var Brøndbys U/19-mandskab på besøg i det nordjyske. De tog derfra med tre point.

Brøndby, som har spillet en rigtig dårlig sæson, har nu lagt sig fast på en midterplacering. AaB derimod ligger i øjeblikket til bronze, og derfor var lørdagens kamp afsindig skuffende.

Brøndby startede kampen ud med en masse pres og stor aggressivitet. AaB’erne virkede ikke klar, og de vandt næsten ingen dueller. Det blev der dog lavet om på. Senere hen i kampen kom AaB meget bedre med. De begyndte at dominere kampen.

AaB kom frem til flere store chancer i første halvleg, og de holdt samtidig Brøndby væk fra chancerne ved hjælp af en god defensiv. 0-0 ved pausen.

Anden halvleg fortsatte lige som første sluttede. AaB sad på det hele. De blev dog ved med at brænde deres chancer – og dem var der mange af. De var simpelthen ikke skarpe nok. I det 69. minut var Vestegnens Daniel Stückler på pletten, da han bragte Brøndby foran.

I de resterende minutter af kampen fortsatte AaB deres pres. De fik endda et mål, som måske lidt tvivlsomt blev frakendt. Derfor endte kampen 1-0 til Brøndby IF. AaB kan være rigtig skuffet over ikke at vinde kampen, mens Brøndby nok føler sig lidt heldig.

Næste kamp for AaB er imod Esbjerg i et sandt bronze-drama. Vestjyderne er ét sølle point bag AaB, så det bliver spændende at følge med i.

In this article