Casper Hauervig om startplads: Jeg regner ikke med det, men jeg håber

Det er fortsat uklart, hvem der skal vogte målet for Danmarks U/17-landshold, når danskerne fredag eftermiddag møder Frankrig. Brøndbys https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig kalder konkurrencen for tæt.

Da D’ BOLD’s udsendte i Bakus forårsvarme langt om længe finder vej til U/17-landsholdets hotel, det luksuriøse Boulevard Hotel, blot et stenkast fra det Kaspiske Hav, er det en glad og afslappet https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig, han snakker med.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig er det bedste bud på Danmarks førstemålmand til EM. Det unge målmandstalent vogtede buret i to ud af tre kampe ved Elite Round og var blandt andet med i sejren over Schweiz, som sikrede U/17-landsholdet en billet til Baku og U/17 EM. Alligevel tager hovedpersonen ikke en startplads for givet, da D’ BOLD’s udsendte spørger, om han regner med at være blandt træner Jan Michaelsens foretrukne:

Det ved jeg ikke helt. Både mig og Oskar (Oskar Snorre) ligger rigtig tætte, så nu må vi se, hvad Jan (Jan Michaelsen, U/17-landstræner) vælger. Jeg håber på, at det bliver mig – jeg regner ikke med det. Det ligger tæt, så nu må vi se, hvad der bliver valgt, siger keeperen til D’ BOLD.

Kigger man på statistikken, forstår da man også https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervigs forsigtige svar. Han og Oskar Snorre er nemlig, hvis man kigger på de tørre tal, uhyre jævnbyrdige. Målmændene har begge syv landskampe på cv’et, og begge keepere har i de syv kampe sejret tre gange hver. I kampen om startpladsen er Brøndby-keeperen klar over, hvad han kan tilbyde:

Jeg kan byde ind med masser af lyd, for at hjælpe holdet så meget som muligt og så prøve at være afgørende.

Og meget tyder på, at Danmark kan få brug for en række afgørende redninger fra https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig. Fredagens modstander fra Frankrig hører nemlig til blandt forhåndsfavoritterne, så der venter U/17-talenterne en svær kamp. Det er også sådan, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig ser på det:

Jeg forventer, at det er en kamp, hvor Frankrig kommer til at have bolden, og vi måske skal køre på nogle omstillinger og ikke har så meget etableret spil. Det er en kamp, hvor vi alle sammen skal arbejde hårdt og være der fra starten af 100 %.

Mens danskeren ikke er sikker på, om det er ham, der skal vogte buret mod Frankrig, er han anderledes bestemt, når det kommer til kampens resultat:

-Vi vinder 2-0, lyder det afsluttende fra den unge målmand.

Kampen mellem Danmark og Frankrig spilles fredag klokken 17.00 dansk tid og vises på Eurosport 2.

In this article