Danmark fejede al modstand af banen – slog Montenegro med 6-0

Embed from Getty Images

Man kan godt sige at de danske U18-drenge spillede en pragtkamp i det østeuropæiske, da man besejrede Montenegro med 6-0.

Værterne fra Montenegro var den venlige af slagsen, da de danske U18-drenge tog til østeuropa og besejrede hjemmeholdet med 6-0. Kun grundet uskarpheder stod der kun 1-0 ved pausen. Andreas Kaltoft scorede til 1-0 kun otte minutter inde i kampen.

Selvom måltavlen viser noget andet, startede montenegrinerne bedst, men derefter tog U18-drengene fat. Inden for ti minutter blev det til både 2-0, 3-0 og hele 4-0 da midtstopperen Joel Kabongo, Jakob Johansson og Gustav Marcussen alle fik nettet. Sidstnævnte blev også dobbelt målscorer da han gjorde det til 5-0.

Den stensikre sejr blev slået fast da Jakob Johansson også blev dobbeltmålscorer da han scorede til 6-0 og lukkede og slukkede. Dermed blev det til en sikker sejr til U18 Landsholdet, der igennem kampen viste virkelig gode takter, selvom at skarpheden manglede

Torsdag mødes de to nationer endnu en gang – kampen spilles kl. 17.00 i Montenegro.

In this article