Danmark U16 slog Schweiz efter vildt comeback

Embed from Getty Images

Danmark U16 leverede onsdag noget af et comeback, da Schweiz blev besejret med 3-2.

Danmarks bedste spillere fra årgang 2000 kalder sig U16-landsholdsspillere, og sammen danner de et hold, der i disse dage er i Polen for at spille en UEFA Development-turnering.

Onsdag kom holdet på sin første opgave, da modstanderen hed Schweiz. Kampen startede skidt set med danske briller, idet Schweiz hurtigt bragte sig foran 2-0. Det var også stillingen ved pausen, men pludselig tog danskerne affære. To mål af Christian Tue bragte balance i regnskabet, inden Magnus Kaastrup satte det danske sejrsmål ind, så Danmark kunne forlade stadion med en 3-2-sejr i bagagen.

Den danske landstræner Per Holm var forståeligt nok begejstret oven på sejren.

  • De her drenge har lys i øjnene og en fantastisk udstråling, som sammen hjælper dem i svære perioder. En meget svær bane gjorde betingelserne for poleret fodbold vanskelige, men også den forhindring overvandt drengene. Vi tilspillede os generelt flere chancer end Schweiz gjorde, så sejren synes jeg endte fortjent hos os.

På fredag skal danskerne møde Hviderusland, og på søndag udgøres Danmarks sidste udfordring af værterne fra Polen.

In this article