EfB U/17 slog Silkeborg på Egelund-scoringer

Foto: EfB.dk

Egelund-brødre grundlagde Esbjergs udesejr over Silkeborg

I den anden midtugekamp i U/17 Ligaens seneste runde tog Silkeborg imod Esbjerg i et sandt midteropgør. Begge hold skulle spille igen allerede lørdag, og måske det var årsagen til det chancefattige opgør onsdag aften.

Det startede ellers lovende med hensyn til mål og chancer. Blot to minutter gammelt var opgøret, da de vestjyske gæster havde bragt sig foran. Martin Egelund opsnappede en opspilsfejl og smækkede kuglen ind i panden på lillebror Patrick Egelund, der headede bolden i nettet.

Selvom den ærgerlige start fik silkeborgenserne til at tage spillet mere til sig, blev gæsternes føring en halv time inde i opgøret fordoblet – igen via brødrene Egelunds samarbejde. Da Martin Egelund fik spillet en hård bold op i fødderne, dirigerede han den frækt med hælen videre til Patrick, der fortsatte mod mål og kunne score sikkert.

Kort før pausen lykkedes det dog hjemmeholdet at få reduceret, da Filip Hinges afslutning fra kanten af feltet blev rettet af og sejlede hen over EfB-keeper, Nicklas Slaikjær.

Efter pausen havde SIF’ernes Rasmus Carstensen alle chancer for at udligne, da han misbrugte en friløber, og tættere på point kom hjemmeholdet ikke. De stribede vestjyder kunne dermed rejse hjem med alle tre point.

Lørdag tog EfB så turen til Randers, mens Silkeborg gæstede AGF.

In this article