EfB U/19 fik uafgjort mod Brøndby med seks U/17-spillere

Foto: EfB.dk

Esbjerg U/19 havde behov for at løfte sig efter 1-6-afklapsningen til FC Midtjylland runden forinden. 

Brøndby IF var modstanderen og klubben, der lagde græs til weekendens U/19 Liga-opgør. Her stillede gæsterne med en relativt uprøvet trup, da hele seks U/17-spillere igennem kampen fik prøvet kræfter med U/19 Ligaen.

Efter den seneste rundes store nederlag til FC Midtjylland, sørgede esbjergenserne for at stå defensivt og optimere den del af deres spil frem for den offensive. De resulterede i en ultradefensivt første halvleg, men det gav værterne problemer.

Offensivt havde Esbjerg ikke meget at byde med, og det gav derfor sig selv, at hvis de skulle på måltavlen, så var det fra en dødbold. Det blev også tilfældet. Jonas Magnussen hamrede et fornemt yderside spark i kassen efter et Mathias Kristensen-hjørne.

Målet blev sat ind efter et kvarter, men stillingen ændrede sig ikke inden pausen, hvor Esbjerg gik til med følelsen af, at de burde have haft minimum et straffespark.

Brøndby satsede tungere i anden halvleg, og det gav større udfordringer til U/17-keeperen Nichlas Slaikjær. Han kunne dog ikke gøre meget, da Andreas Bruus hamrede bolden i nettet til 1-1.

Esbjerg overtog spillet igen efter udligningen, men kampen bød ikke på flere scoringer. Esbjerg er sikre på fjerdepladsen i rækken forud for sidste spillerunde, mens Brøndby, der i øjeblikket indtaget niendepladsen kan rykke hele fire pladser frem, hvis resultaterne flasker sig.

In this article