Esbjerg U/17 hentede sikker sejr i Randers

Et lille spilovertag og to scoringer i første halvleg afgjorde sagerne for Esbjerg, der med de tre point forsøger at hænge på i subtoppen af U/17 Liga-tabellen.

De vestjyske gæster var i kontrol det meste af kampen, men i kampens indledning var spillet mere ligeligt fordelt. Små tyve minutter inde i opgøret falder opgørets første rigtige målchance, da et esbjergensisk opspil i højre ender hos Jonathan Plaugborg, der upresset fra baglinjen rammer Deniz Korkmaz på et indlæg, som Korkmaz dirigerer i netmaskerne ved nærmeste stolpe tæt under mål.

Et kvarter senere skulle det også blive 2-0 til Esbjerg. Igen haltede hjemmeholdets forsvarsspil, da Patrick Egelund viste sig som en rigtig angriber. Med bolden skærer han ind fra højre, fortsætter sit løb mod mål og uden tøven og flere spilmuligheder til trods sparker han resolut bolden ind ved nærmeste stolpe.

Nu så det for alvor godt ud for Esbjerg, mens Randers, der ikke viste lige så stor effektivitet med bolden, var pressede forud for anden halvleg, for tomålsføringen holdt til pausen.

I anden halvleg var det pudsigt nok de gæstende vestjyder, der kom bedre med og fik sig et spilovertag. Dog viste en mere solid Randers-defensiven større kynisme end i første halvleg, men da spillet med bolden aldrig blev rigtigt skarp for hjemmeholdet, fik de ikke skarpt de helt store chancer, der for alvor kunne true Esbjerg-føringen.

I overtiden lykkedes det dog hjemmeholdet at reducere, da Gustav Østergaard headede et frispark i nettet. Tættere på udligningen kom Randers ikke, og Esbjerg kunne dermed fuldt fortjent tage alle tre point.

For anden gang på fire dage henter EfB’erne altså en udesejr på 2-1.