FC Nordsjælland U/17 overvandt kompakte Haderslev

Haderslev kæmpede hårdt, men tabte alligevel til sidst, da FC Nordsjælland fik 2-0.

FC Nordsjælland skulle udbygge hullet fra deres andenplads og ned til FC Midtjylland på tredjepladsen, da de lørdag tog turen til det sønderjyske for at møde bundproppen Haderslev.

De meste af kampen igennem stod Haderslev dybt og satsede på omstillinger mod en på papiret meget bedre modstander. FC Nordsjælland sad på klart det meste af spillet kampen igennem, og havde også mange gode chancer, men i første omgang fik hjemmeholdet holdt de nordsjællandske tigre hen. Derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

Anden halvleg fortsatte hvor første slap. Haderslev fortsatte med at stå dybt og satse på omstillinger, hvilket også gav et par fine forsøg. Det blev dog gæsterne, der kunne skrives på måltavlen, da Joachim Rothmann fik hul på bylden og scorede til 1-0 i det 69. minut.

Da skuffen først var åbnet, blev den ikke lukket igen med det samme. Selvsamme Rothmann kunne kun tre minutter senere sætte sidste fod på 2-0-scoringen, som også blev den sidste i kampen.

Efter sejren har Nordsjælland 44 point på andenpladsen, hvor de nu skal koncentrere sig om at holde sig over de nærmeste forfølgere, da det ikke kan nå at hente FC København, som allerede har sikret sig mesterskabet.

In this article