FCK’s U/17-mestre levnede ikke Randers en chance

FC København er suveræne i U/17 Ligaen og hentede lørdag sæsonens 19. sejr i kampen mod Randers.

Lørdagens hjemmekamp var FCK’ernes første, efter de sidste weekend endeligt kunne kalde sig danske U/17-mestre anno 2016, og der ventede dermed Randers, der ligger næstsidst i U/17 Ligaen, en svær opgave, men randrusianerne kunne dog trøste sig med, at de i efterårets kamp mod de hvidklædte københavnere spillede 1-1.

FC København buldrede dog derudad fra første fløjt i lørdagens kamp, og FCK’erne lagde et massivt tryk på Randers-bagkæden. I kampens blot andet minut medførte det høje pres en dårlig kronjysk clearing. FCK erobrede højt, satte fart, og lidt tilfældigt havnede bolden midt i feltet for fødderne af Victor Jensen, der resolut bankede løverne foran.

Randers-mandskabet virkede lammet og ude af stand til at hamle op med hjemmeholdet.

Knap tyve minutter inde i opgøret blev det så også 2-0, da FCK’erne med hurtige pasninger lykkedes med at bringe Randers’ defensive organisation ud af balance. Det skabte plads i mellemrummet mellem forsvar og midtbane, og herfra blev Oliver Andersen spillet fri, så han kunne fordoble føringen.

Herefter fik randrusianerne bedre fat og havde et par muligheder uden for alvor at blive farlige. Hjemmeholdets 2-0-føring holdt dermed til pausen.

Små ti minutter inde i anden halvleg drev FCK’erne efter et opspil i højresiden bolden ind i feltet. Her blev den tacklet lige ud til Victor Jensen, der med en nem scoring blev dobbelt målscorer og reelt set lukkede kampen.

Til sidst i kampen kom Randers bedre med, men de kom aldrig i nærheden af at kunne true de ubesejrede mestres 19. sejr på 22 kampe.

In this article