FCM U/19 beholder førstepladsen efter flot sejr over BIF

Midtjylland sejrede med 2-0 over Brøndby i en U/19-storkamp i Herning. Kampen var tæt, men midtjyderne viste sig at være mest effektive.

Kampen skulle være spillet i torsdags, men da begge hold havde spillere på U/18-landsholdet, som spillede to kampe mod Montenegro, blev kampen rykket. Det siger også noget om, hvor talentfulde de to hold er.

Midtjylland skulle forsvare sin førsteplads, efter FC Nordsjælland nærmest havde ligget nr. 1 hele sæsonen. Det gjorde de dog også, og det kan de takke målmand Andreas Raahauge for.

Brøndby spillede bedst i en 1. halvleg, hvor Midtjylland ikke havde meget spil. Men i det 20. minut headede Jákup Thomsen ulvene foran til 1-0 efter et hjørnespark slået af Anders Hagelskjær. Kun pga. målmand Raahauge var pausestillingen 1-0.

2. halvleg blev mere lige. FCM kom frem til flere store chancer. Brøndby havde dog stadig deres muligheder, men de var ikke effektive nok. 20 minutter før slutfløjt afgjorde Midtjylland kampen. Samson scorede på en ripost. 2-0 blev slutresultatet.

Med det resultat er midtjyderne 3 point foran FC Nordsjælland. Der resterer fire runder, så midtjyderne er i en rigtig god position. I næste kamp skal Midtjylland en tur til Esbjerg i en svær udekamp. Brøndby derimod har ikke den bedste sæson. De har 21 point i 19 kampe og ligger nr. 9. Der venter en spændende afslutning på U/19-ligaen.

In this article