FCM tabte tæt opgør til allersidst mod FCK’s U/17-mestre

FC Midtjylland måtte rejse hjem fra København uden point, selvom midtjyderne havde stor ære i kampen og først indkasserede 1-0-scoringen til allersidst.

U/17-holdet i FC Midtjylland har med sidste uges to nederlag næsten spillet sig ud af sølvræset. Først tabte midtjyderne overraskende til AGF, og lørdag led Ulvene så et ærgerligt nederlag til mestrene fra FCK.

De gæstende midtjyder vidste tilsyneladende godt, at det var landets suveræne og ubesejrede U/17-mestre, man lørdag var oppe i mod. Ulvene viste ingen tænder i første halvleg, hvor man via en lav preslinje og tæthed i kæderne forsøgte at holde hjemmeholdet i skak – selvom FCK’erne aldrig blev rigtigt farlige, måtte FCM-keeper Simon Petersen alligevel hive et par store redninger frem i første halvleg.

Efter pausen fik gæsterne også bygget omstillinger på den noget afventende spillestil, og det gav flere halve muligheder i halvlegens indledning. Det lykkedes endda Sebastian Buch at bringe FCM foran, men scoringen blev en smule tvivlsomt annulleret for offside.

Selvom FCK’erne ikke kunne nedbryde FCM-defensiven, lykkedes det københavnerne at genvinde momentum efter midtjydernes gode start på anden halvleg.

I kampens 77. spilleminut var det så FC Midtjylland, der blev fanget i ubalance. Gæsternes Mikkel Jakobsen følte sig snydt for et frispark, da han blev nedlagt efter en bolderobring. I stedet spillede FCK hurtigt bolden i bagrummet, hvorfra den blev svævet ind i panden på Jonas Wind, som med en vis portion held headede hjemmeholdet foran.

FCM formåede ikke at komme tilbage så kort før tid, og dermed sejrede FCK’erne nok engang, hvilket dog ikke var ufortjent bedømt på spil og chancer.

Tirsdag aften spillede FCM igen, og her blev det til en 2-0-sejr over Haderslev. Ulvene er dog stadig afhængig af, at FCN sætter point til, hvis sølvet skal ende på Herning-egnen.

In this article