FCM U/19 svimlende tæt på mesterskab efter sejr over AGF

FC Midtjylland hev endnu en sejr i land i U/19 Ligaen denne onsdag, og er nu kun ét point fra mesterskabet.

AGF skulle onsdag aften på overarbejde, da de mødte de forsvarende mestre fra FC Midtjylland i U/19 Ligaen. Og det kom de. Og selvom de var bedst i første halvleg, hvor de kom frem til flere chancer, var heldet ikke med dem.

Et frispark til FCM skulle vise sig at være et kæmpe slag for AGF. Bolden blev sendt ind i straffesparksfeltet. Og ikke nok med at det var en AGF’er, der sendte bolden i eget mål, han kolliderer samtidig med hans egen målmand, som i sammenstødet blev skadet.

Bagud 1-0, og en tvungen udskiftning af målmanden Magnus Brøgger, som førte til en markspiller som målmand resten af kampen, var ikke ligefrem et drømmescenarie for AGF forud for anden halvleg.

Og så kom der til at stå FCM på resten af kampen. Jákup Thomsen scorede til 2-0 efter kun fire minutters spil i anden halvleg, på assist af Kristian Riis, som forlængede et indkast af Mads Thychosen.

FCM jagtede endnu en scoring, og selvom AGF kæmpede hårdt, for at komme ind i kampen, var det ikke nok.

Med ni minutter igen scorede Frank Onyeka til 3-0 på oplæg af Jákup Thomsen, og lukke samtidig kampen.

FCM er nu kun et point fra matematisk at have sikret sig det danske U/19 mesterskab for andet år i træk, hvilket vil give dem en plads i UEFA Youth League. En turnering hvor de i denne sæson klarede sig ekstraordinært godt.

In this article