FCN U/17 taber hjemme til HB Køge

FC Nordsjælland U/17’s formkrise blev lørdag forstærket med nederlaget hjemme til HB Køge.

FC Nordsjælland, der indtager U/17 Ligaens andenplads, led lørdag et smertefuldt nederlag hjemme mod HB Køge, der har præsteret flot denne sæson og i øjeblikket ligger til en placering blandt de seks hold i den brede subtop.

Mens HB Køge ikke havde indkasseret mål i tre kampe forud for lørdagens opgør, havde FC Nordsjælland, der har spillet et blandet forår, lukket 8 mål ind og lidt tre nederlag inden opgøret i Farum.

HB Køge kom overraskende foran ved Alain Mateso, og selvom hjemmeholdet fik udlignet, lykkedes det gæsterne at bevare momentum og score til både 2-1 og 3-1 – begge scoringer sat ind af Elias Sørensen. Det kunne Tigrene fra Farum ikke svare tilbage på med andet end en reducering, og topholdet måtte dermed lide tre tredje nederlag på fire kampe.

Ud over den mindre formkrise nordsjællænderne er i, blev nederlaget kun værre af, at det med FC Københavns sejr betød, at løverne lørdag endegyldigt kunne kalde sig danmarksmestre.

Med nederlaget kan FC Nordsjælland ikke længere selv afgøre kampen om rækkens andenplads, da både FC Midtjylland og AaB, der henholdsvis har tre og to kampe i baghånde, kan gå forbi Tigrene.

In this article