FCN U/19 tæt på sejr mod PSV ved NextGen-Series Cup

I FC Nordsjællands anden kamp ved U/19-turneringen i Amsterdam, NextGen-Series Cup, mødte FCN, der har fire Right to Dream-spillere med på holdet, PSV Eindhoven.

Efter en flot sejr i lørdagens kamp mod Ajax Cape Town skulle nordsjællænderne forsøge at fortsætte takterne mod Nikolai Laursen og PSV – og det startede godt for FCN, der sad på det meste af de 2×25 minutter.

Blot fire minutter inde i opgøret brød den dynamiske midtbanespiller, Collins Tanor, der er én af de fire fra Right to Dream, PSV’s opspil. Tanor satte fart og kørte direkte på kassen, men desværre blev hans afslutning reddet af PSV-keeperen. Tanor skulle senere få overtaget i den duel.

Små ti minutter senere burde det være blevet 1-0 til danskerne, men den helt frie afslutning midt for mål ramte trekantsammenføjningen, og det skulle blive dyrt, for blot to minutter efter bragte Taoufik Naciri PSV foran på et langskudsdrøn.

Føringen holdt til pausen, men i anden halvleg fortsatte FCN som før pausen, og det skulle resultere i flere dansk-ghanesiske chancer. Efter en halv times spil måtte PSV-keeperen give fortabt, men til gengæld kunne hans forsvarsmakker redde bolden på stregen, og heller ikke denne giga-chance blev omsat til scoring.

Med ti minutter igen kom Collins Tanor så i fokus igen, da han sendte et højt og blødt langskud afsted fra lang afstand. Tanor må have set PSV-keeperen stå et par meter ude af målet, for i hvert fald strøg hen over ham og i kassen til 1-1. En flot og fortjent udligning.

Kort før slutfløjt havde FCN flere chancer for sejren, men det sluttede uafgjort, og dermed var FCN/RtD-holdet forsat ubesejret efter turneringens anden kamp.

In this article