FCN’s Ingvartsen vil genfinde kampform efter comeback

I torsdagens ærgerlige 1-0-nederlag til OB var en enkelt af FC Nordsjællands spillere måske en smule mindre nedtrykt end de andre – den 20-årige angriber, Marcus Ingvartsen, fik nemlig comeback for Tigrene efter en længerevarende knæskade.

Det var længe ventet – Ingvartsens comeback. Ikke siden december sidste år havde angrebstalentet optrådt i en Superliga-kamp, og Ingvartsen nød da også endelig at være tilbage på det, der nu hedder Right to Dream Park.

– Det er da rigtigt dejligt. Nu har jeg arbejdet hårdt i rigtigt lang tid for det her. Det går rigtigt godt, og det er superdejligt at være tilbage igen, sagde han til fcn.dk umiddelbart efter torsdagens hjemmekamp.

Tilbage i februar gennemgik Marcus Ingvartsen en meniskoperation, som skulle fjerne de knæsmerter, han døjede, og som blandt andet resulterede i et afbud til U/21-landsholdet, men efter måneders genoptræning kunne han altså igen kalde sig skadesfri oven på denne uges træning og comebacket torsdag.

Nu skal de sidste fire runder af ALKA Superligaen bruges på at bringe kampformen tilbage, og da FCN-cheftræner Kasper Hjulmand ikke har været bange for at give de unge spillere chancen dette forår, skal der nok blive plads til Ingvartsen, der uden tvivl kan give FCN-offensiven en ny dimension med sin styrke i duellerne og komplementere typer som Emre Mor, David Moberg-Carlsson og Emiliano Marcondes rigtigt godt.

– Jo flere minutter, jo bedre, og jeg skal ordentligt i gang og få mere power i stængerne. Så der skal bare lægges på indtil sommerferien og den nye sæson, siger Ingvartsen til sn.dk.

Mens nordsjællænderne i Superligaens nederste halvdel ellers ikke har det store at spille for, da Hobro IK allerede er sikre nedrykkere, er motivationen i top hos Ingvartsen, der har måttet undvære grønsværen i sin lange skadesperiode.

– Jeg vil tilbage og spille, og det er det, jeg kan fokusere på. Det hjælper på motivationen (trods stillingen, red.), og der skal arbejdes hårdt, indtil jeg er på 100 procent og i den form, jeg gerne vil være, siger Marcus Ingvartsen.

FC Nordsjællands næste opgave bliver de kommende mestre fra FCK, mens Tigrene også mangler AGF, Viborg og FCM i de sidste Superliga-runder.

In this article