Formstærke HB Køge U/17 tabte til uovervindelige FCK

HB Køges U/17-mandskab led fortjent men ærgerligt nederlag mod de danske mestre, FC København.

De ellers så formstærke svaner fra HB Køge kunne i sidste uges ene midtugekamp i U/17 Ligaen intet stille op mod FC Københavns uovervindelige løver, da sikkert sejrede med 3-0 til trods for, at københavnerne allerede har sikret sig guldet, mens HB Køge kæmper med næb og klør for en fjerdeplads.

Alligevel må HB Køge-spillerne ærgre sig over, hvordan nederlaget blev en realitet, for der skulle en standardsituation til, inden FCK’erne i det 23. første gang lykkedes med at passere hjemmeholdets keeper, Andreas Piilgaard, og få minutter før pausen, forærede Piilgaard, der ellers var en af HB Køges bedste, så gæsterne 2-0-scoringen ved en opspilsfejl.

Det hjalp ikke på hjemmeholdets moral, at de kort før pausen fik annulleret en scoring, og da Svanerne ikke formåede at komme tilbage og ej heller at vise offensiv farlighed i det hele taget, lukkede FCK’erne blot kampen til 3-0 tre minutter inde i overtiden, da der ikke blev snakket ordentligt sammen i HB Køges defensiv.

Således kunne de unge løver dermed rejse hjem med sæsonens 21. sejr i U/17 Ligaen i 24 forsøg.

In this article