HB Køge kører Randers over i U/17 Liga-kamp

De sjællandske svaner viste ingen nåde, da de lørdag tog imod randrusianerne. Hjemmeholdet storsejrede med 4-0.

HB Køges U/17-hold havde forud for weekendens kamp fire sejre og en enkelt uafgjort med i bagagen, og derfor udgjorde det kronjyske bundhold heller ingen synderlig udfordring for de velspillende sjællændere, der med fire kampe tilbage af U/17 Ligaen blot er ét point efter AaB i en direkte duel om fjerdepladsen.

Hjemmeholdet var randrusianerne overlegne allerede fra første fløjt, og i det 11. spilleminut faldt så kampens første scoring, da Aleksander Sepp sparkede Elias Fritjof Sørensens oplæg i kassen. Blot i første halvleg lykkedes svanerne yderligere to gange med at passere Randers-keeperen – først ved en anden Alexander, nemlig Laustrup, efter Mads Christiansens oplæg, og få øjeblikke før pausefløjt sparkede U/15-spilleren, Mads Christiansen, så selv 3-0-målet ind, da Aleksander Sepp assisterede.

Selvom ALKA Superligaen og FC Nordsjælland siden har vist os, at selv en 3-0-føring ikke er ensbetydende med sejr, virkede det utænkeligt, at Randers skulle komme tilbage.

Alligevel var det et Randers-mandskab, der kom ud til anden halvleg med mere attitude, hvilket bragte dem meget mere ind i kampen. Det til trods sparkede Alain Mateso efter en times spil 4-0-scoringen i nettet, og HB Køges sejr kom aldrig i fare.

Værd at fremhæve var særligt HB Køges U/15-spiller, Mads Christiansen, der både scorer og lægger op, ligesom også Aleksander Sepp gjorde det.

HB Køge tager allerede onsdag imod de danske U/17-mestre, FC København, inden svanerne i tredjesidste spillerunde gæster Aalborg og AaB i en meget vigtig kamp for de to hold.