HB Køge U/17 sikkert videre efter sejr over divionshold i pokalturneringen

Hele 55 mål var det tilsammen blevet til i HB Køge U/17- og Holbæk U/17s vej til semifinalen i DBU Sjællands pokalturnering. Og der manglede da heller ikke mål, da de to hold mødtes på SuRi Park onsdag aften.

Normalt er der en hel division til forskel på de to hold, der onsdag aften mødtes. Dette kunne dog ikke ses på resultatet da Holbæks U/17-divisionshold var værter i semifinalen i DBU Sjællands pokalturnering, hvor modstanderen var HB Køges U/17-ligahold lagde vejen forbi SuRi Park.

Udebanet holdet fra Herfølge kom da også bedst fra start, og allerede efter syv minutters spil kunne Alexander Laustrup bringe de blå/sort-blusede foran. Efter yderligere tyve minutter var Aleksander Sepp på pletten og scorede til 0-2.

Inden pausen formåede hjemmeholdet dog at reducere til 1-2. Men straks som anden halvleg gik i gang viste HB Køge igen, at der er niveauforskel på U/17-divisionen og -ligaen, da Alexander Laustrup scorede sit andet mål i kampen, og bragte svanerne på finalekurs med stillingen 1-3.

Kampen endte 2-3 til U/17-ligaholdet fra HB Køge som dermed er klar til pokalfinalen den 8. juni på Frederiksberg stadion.

Den anden finalist skal findes onsdag den 10. maj, hvor U/17-ligaholdet fra FC Nordsjælland tager i mod divisionsholdet fra Slagelse B&I.

In this article