Kirk håber på guld mod FCK

FCM møder lørdag eftermiddag FCK i U/19 Ligaen, hvor de kan sikre sig guldet med kun én kamp tilbage.

Guldet kunne være sikret allerede i onsdags mod AGF, hvis FC Nordsjælland havde smidt point i deres kamp. Men det skete ikke, og derfor er guldet stadig i midtjydernes egne hænder. Alt de skal gøre, er at få minimum ét point mod FCK lørdag klokken 15:15.

Spørger man “ulvenes” Nikolaj Kirk, vil FCM ikke kaldes mestre før opgøret er færdigt.

– Ja, vi vil gerne vente til det er 100% sikret, og dette sker forhåbentlig allerede når vi tager fra FCK med tre point, siger Kirk til D’ BOLD.

Kirk er dog optimistisk, og synes FCM’s chancer for at vinde guld er rimelig gode.

– Jeg vurderer chancerne for at være gode, vi er lige så forberedte til denne kamp, som vi har været resten af sæsonen. Selvom mesterskabet vel kom 50% i hus i Aarhus onsdag. Hvis vi fortsætter de gode takter, så vil jeg have vurderet vores chancer gode uanset hvem vi skulle have mødt i dag, forklarer midtbanespilleren.

At kunne sikre sig et mesterskab kan sagtens regnes som værende en stor motivation for at kæmpe ekstra hårdt. Men her tager ydmygheden igen over, og der skal kæmpes som i alle andre kampe.

– Selvfølgelig er det en ekstra motivation, der ligger i baghovedet på os alle sammen. Men den motivation har været der lige siden første gang vi øjnede mulighederne for guld, nu er det bare første gang for alvor rigtig tæt på, siger Kirk.

FCM vandt U/19 Ligaen sidste år, og kan altså nu vinde den for andet år i træk. Og selvom Kirk spillede på U/17-holdet sidste gang, har han én gang før vundet guld. Og han glæder sig til at mesterskabet muligvis er en realitet efter kampen mod FCK.

– Nu var jeg ikke med til at vinde det sidste år, men jeg vandt guld som første års u17 spiller, og hvis det bliver bare nærved lige sådan, så får vi en fest. Det er der ingen tvivl om, forklarer han til dbold.dk.

Kampen mellem FCK og FCM starter klokken 15:15. Og den kan streames live på FC Midtjyllands Facebook-side.

In this article