Lucas A. hattrick-helt i semifinale

Lucas Andersen lavede hattrick, da han sammen med Willem II spillede sig i finalen af det hollandske op/nedrykningsspil.

Lucas Andersen og Willem II var på en vigtig opgave i dagens kamp mod Almere. Det var nemlig semifinalen af det hollandske op/nedrykninsspil – en mindre turnering om Æresdivisionspladser mellem hold fra bunden af Æresdivision og hold fra toppen af den næstbedste række, Jupiler League.

Hjemmeholdet fra Willem II havde gode kort på hånden før opgøret, da de vandt 1-0 hos Almere tre dage tidligere.

Planen gik som forventet for Lucas A. og co., der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med 5-2. Mest bemærkelsesværdigt var det, at den danske lejesvend fra Ajax lavede hele tre mål – det første allerede fire minutter inde i kampen.

I finalen møder Willem II NAC Breda – vinder får en plads i Æresdivisionen, mens taberen må en tur i Jupiler League.

In this article