Lucas A. håber på overlevelse

Embed from Getty Images

Det kom for mange som en overraskelse at Lucas Andersen i sommers fik en lejekontrakt med Willem II – nu ligger Willem II og Andersen til nedrykning.

Lucas Andersen, 21, har tilbragt denne sæson i den hollandske bundklub, Willem II, som nu ligger til nedrykning. Selvfølgelig håber Andersen ikke på nedrykning.

Willem II slog i weekenden Roda med 3-2 i en bundgyser, hvor der var overlevelse på spil, og selvom at Andersen og co. tog en vigtig skalp, er det endnu ikke fastlagt af Willem II bliver i den bedste hollandske række – dog er Andersen sikker på at holdet nok skal blive oppe.

– Willem II forbliver i Æresdivisionen. Det er jeg overbevist om, siger Andersen til det hollandske medie Voetbal International.

– Vi har været gennem en vanskelig fase, og derfor var det afgørende at slutte sæsonen godt af. Det er et godt tegn, at vi har scoret i tre udekampe i træk, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan videreføre i playoffs, tilføjer midtbanemanden

Lucas Andersen står til at skulle tilbage til Ajax i næste sæson, men selvom at danskeren er en yderst talentfuld spiller, kom det også for mange som et chok, da Ajax i første omgang overså danskeren.

– Jeg vil se, hvad fremtiden bringer. Jeg ønsker at spille fodbold, og hvis det ikke kan lade sig gøre i Ajax, må jeg finde et andet sted, siger Andersen.

Willem II skal nu ud i et oprykningsplayoff, takket være Lucas Andersens matchvinder-scoring mod Roda. De Graafschap følger efter Willem II i oprykningsspillet.

In this article