Lyngby U/17 slår FCN i målrigt lokalopgør

FC Nordsjælland led lørdag et nederlag, der formentligt sender sølvmedaljerne til Herning, da Lyngby gæstede Right to Dream Park og via et højt, aggressivt presspil rystede Tigrene.

De nordsjællandske tigre behøver point for at holde afstand til FC Midtjylland i sølvmedaljeduellen, mens De Kongeblå fra Lyngby kæmper for en placering i den øverste halvdel af tabellen – gæsternes plan for at sikre dette i lørdagens kamp var ikke til at tage fejl af.

Allerede fra første fløjt indledte lyngbyerne et højt, aggressivt pres på FCN’s bagkæde, og selvom nordsjællændernes vanlige boldbesiddende stil er vant til at blive udfordret, resulterede gæsternes høje pres i en tidlig scoring, som offensivesset, Nicholas Oguma, satte ind.

Det fik ikke De Kongeblå til at stille sig ned og forsvare – nej, Lyngby fortsatte presset, men til trods for det fik hjemmeholdet bedre styr på boldomgangen, og en halv time inde i opgøret var der vendt op og ned på stillingen, da Tigrene først udlignede og kort efter bragte sig foran.

Lyngbyerne viste flot moral og fortsatte gameplanen, og det lykkedes endda gæsterne at udligne inden pausen, da Emil Kornig sendte Esben Wolfs flotte oplæg i kassen. Umiddelbart efter pausen skabte gæsterne, der fortsatte med samme aggressivitet, flere store muligheder, men da offensivspillerne svigtede, tog midtstopper https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Borød i det 65. spilleminut sagen i egen hånd og smækkede føringsmålet ind på et langskud.

FC Nordsjælland kom trods flere muligheder i slutminutterne aldrig tilbage, og dermed sejrede Lyngby i U/17-lokalopgøret og svækkede FCN’s sølvmedaljedrømme.

For både FCN og LBK resterer der to runder af U/17 Ligaen.

In this article