Lyngby U/19 kunne ikke nedbryde Brøndby

Manglende kynisme blev udslagsgivende for Lyngby, der på hjemmebane ikke formåede at nedbryde Brøndby, der til sidst løb med sejren. 

Lørdag stod tog Brøndby på en af sæsonens korteste udebaneture. I bussen mod Lyngby klargjorde de sig på en hård bundfight, der skulle rette op på deres hidtil knap så imponerende sæson.

Inden kampen adskilte blot et point de to mandskaber, men det var ikke til at se på banen. Lyngby var offensive og klart stærkere end Brøndby, som ikke formåede at fremtvinge mange chancer.

Men hvad Lyngby formåede at præstere offensivt, præsterede Brøndby defensivt. En kraftpræstation af de unge spillere fra vestegnen resulterede i en nulløsning ved pausen.

Mads Kaalund, Lorent Callaku og Simon Wæver var hovedaktørerne i første halvleg for de Kongeblå, men de manglede altså en væsentlig skarphed, der blev udslagsgivende i anden halvleg, hvor den manglende kynisme blev straffet.

For i takt med Brøndby overtog mere af spillet, blev gæsterne mere farlige og det resulterede i kampens slutminutter i kampens eneste scoring, som tilfaldt de blågule. En skarp afslutning uden for Jonas Elkjærs rækkevidde fandt vejen til mål, og Oliver Carrara kunne notere sig for scoringen, der gjorde ham til matchvinder.

Brøndby-sejren betyder, at Brøndby rykker forbi OB og op på ottendepladsen, mens Lyngby fortsat ligger som nummer 10.

In this article