Marco Lund og Jeppe Brinch i startopstillingen for Esbjerg fB

Foto: EfB.dk
Embed from Getty Images

Med hele fire spillere skadet i Superliga-truppen bliver der fredag plads til to unge spillere i startopstillingen.


Fredag aften tager SønderjyskE og Esbjerg fB hul på den 28. runde af ALKA-Superligaen, og her kan man se to talenter slå sine folder i Esbjergs forsvar i skikkelse af Marco Lund og Jeppe Brinch.

20-årige Jeppe Brinch har allerede gjort sit indtog i Esbjergs Superliga-trup, hvor han i denne sæson har spilletid i 11 kampe. Men nu får han kompagni i form af den endnu yngre Marco Lund, som fredag aften får chancen fra start. Det fortæller Esbjerg fBs cheftræner, Jonas Dal, til klubbens egen hjemmeside:

– Vi stiller med et rigtig ungt forsvar, der får noget at se til over for blandt andre en ældre, rutineret herre, der spiller fysisk og bruger alle kneb.

Cheftræneren håber dog også på, at Jeppe Brinch tager godt i mod Marco Lund, og kan hjælpe ham ind på holdet:

– Nu har Jeppe Brinch fået chancen ved siden af en erfaren forsvarer, og forhåbentlig har han fået så meget rutine, at han kan give lidt fra sig til Marco, slutter cheftræneren af

Jeppe Brinch har fået samtlige minutter i de sidste 9 Superliga-kampe, mens Marco Lund ”kun” har fået ganske få minutter som indskifter i kampene mod henholdsvis Hobro IK og Viborg FF.

In this article