Medie: 18-årig dansker forlænger i Ajax til 2021

Det hollandske medie Telegraaf skriver i dag, at Ajax har valgt at forlænge deres aftale med et af deres danske talenter til år 2021.

Kasper Dolberg skrev som 17-årig kontrakt med hollandske Ajax Amsterdam indtil år 2018. Det seneste år er udviklingen gået rigtig hurtig, og klubben har nu valgt at forlænge den nu 18-årige danskerne kontrakt. Det skriver det hollandske medie, Telegraaf.

Telegraaf beretter at den nye kontrakt vil vare helt ind til år 2021, altså tre år mere end den nuværende kontrakt, hvilket er ret vildt, eftersom danskeren kun har været i klubben i et år, og stadig kun er 18 år.

I sin tid i Ajax har Dolberg spillet på klubbens U/19-hold, men har af flere omgange også befundet sig på hollændernes reservehold. Han forventes at blive rykket på i førsteholdstruppen til næste sæson.

Ajax’ førstehold kunne den ottende maj for andet år i træk se PSV Eindhoven vinde Æresdivisionen og måtte selv nøjes med andenpladsen.

In this article