Mor om udvisning: Det var mig, der skulle have haft frispark

Embed from Getty Images

Emre Mor har svært ved at forstå, hvorfor han blev udvist i weekendens kamp mod Randers FC. I stedet mener han, at han selv burde have fået frispark i situationen.

I et dramatisk opgør spillede FCN og Randers søndag 2-2, og særligt en udvisning til nordsjællændernes Emre Mor 10 minutter før tid ved stillingen 2-1 har givet anledning til debat.

Den erklærede kommende tyrkiske landsholdsspiller bar i forvejen rundt på et gult kort, da han i en kontra pludselig lod sig falde. Dommeren vurderede aktionen til at være film og takserede det til endnu et gult kort og dermed udvisning af Emre Mor. Kort før tid udnyttede Randers overtalssituationen og scorede det udlignende mål.

Mange kalder udvisningen for urimelig, og hovedpersonen selv går endda så vidt som til at sige, at han selv burde have haft frispark i stedet.

– Jeg synes, at det er hårdt dømt. Jeg dribler forbi den første mand, hvor jeg bliver ramt og bør have et frispark. I anden omgang bliver mit venstre ben ramt, og så falder jeg. Så giver han mig rødt kort, og jeg er selvfølgelig i chok. Der var tydeligt frispark til mig, siger Emre Mor til Ekstra Bladet.

Der er foreløbig intet der tyder på, at Mor får medhold i sin sag, og dermed venter efter alt at dømme en spilledags karantæne, inden den 18-årige FCN-spiller kan komme på banen igen.

 

In this article